Kestel İlçesi Vanl Mehmet mahallesinde plakaları olmayan bir hafif ticari aracın bagaj kısmından gelen kokular mahalleliyi harekete geçirmişti. Durumdan şüphelenen mahalle sakinleri durumu polise bildirmiş ve  kokunun geldiği aracı çilingir yardımıyla açan polis bagajda çürümeye başlamış bir erkek cesedi bulmuştu.  32 yaşındaki Sinan Sönmez’e ait olduğu tespit edilen ceset olayında düğüm çözüldü.

YÜZLERCE KAMERA İZLENDİ
Yaşanan korkunç cinayeti çözmek için çok sayıda güvenlik ve MOBESE kamerasını tek tek inceleyen polis, plakasız aracı caddeye park edip giden şahsı tespit etti. Soruşturmanın derinleşmesiyle birlikte, Aracı bırakıp giden Rus uyruklu Nariman Sarvarov, Latife A. Sabit D, Alişan D ve İsmail Ç, gözaltına alındı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ
Ticari aracı caddeye park eden ve sorguya alınan Nariman Sarvarov cinayeti itiraf etti. Verdiği ifadede ,”Sinan ile birlikte İnegöl’de ağaçlık bir bölgede alkol aldık. Sonra aniden aramızda tartışma çıktı. Küfürleştik ve ben ona yumruk atarak bayılttım. Daha sonra aracın bagajına taşıdım ve burada boğarak öldürdüm” dedi. 

AYNI KIZI SEVMİŞLER
Diğer yandan Sinan Sönmez ile birlikte Latife A isimli kızı sevdiklerini söyleyen Sarvarov, ikimizde Latife A’yı seviyorduk. Bir süre önce L.atife A ile Sinan birlikteydi. Kavga bu yüzden çıktı” dediği öğrenildi. Cinayet duruşmasında hakim karşısına çıkan Nariman Sarvarov tutuklanırken Alişan D, adli kontrol şartıyla salındı. , Latife A. Sabit D ve İsmail Ç ise serbest bırakıldı.