Nilüfer İlçesi Balat mahallesinde lüks bir sitede oturan Mesut A, küçük yeğeninin site içerisinden kaybolduğunu söyledi. Sitenin güvenlik görevlisi Murat A’ya yeğenini görüp görmediğini soran Mesut A, aniden görevliye saldırmaya başladı. Güvenlik kameralarına da yansıyan darp olayında yüzünden ve kafasından yaralanan Murat A, önce hastaneye daha sonra da polise başvurdu. Dapr raporu alarak saldırgandan davacı olan Murat A, yaşadığı dehşet anlarını anlattı

“HERKESİ ÖLDÜRÜRÜM”
Olayların, sitede oturanlardan birinin bir çocuğun kaybolduğunu söylemesiyle başladığını ifade eden Murat A, “Çocuğun dışarıya çıkmadığını söyledim. Kendilerinin, site içerisinde yürüyüş yolunda ve site içerisinde çocuğu aramalarını benim de kamera görüntülerine bakacağımı söyledim. Daha sonra dayısı olduğunu söyleyen saldırgan şahıs geldi. Ona durumu anlatırken ne olduğunu anlayamadan saldırdı. Saldırırken de, Seni de, sülaleni de bu sitedeki herkesi de öldürürüm. dedi ve saldırmaya devam etti “ dedi. 

SİTEDE İMZA TOPLANIYOR
Diğer yandan 288 haneli ve yaklaşık 2 Bin kişinin yaşadığı sitenin neredeyse tamamının bu kişi ve yakınlarından şikayetçi oldukları belirtilirken, site yönetiminin tüm sakinlerden imza topladığı ve saldırgan şahısları siteden attıracakları öğrenildi.