Yalova’da 3 çocuğuyla birlikte yaşayan 36 yaşındaki Türkan O, henüz 25 günlük olan kızının, eşi S.O tarafından zehirlenmek istediğini belirterek polise şikayette bulundu. Kan donduran olayın 9 Kasım günü yaşandığını anlatan Türkan O verdiği ifadede, 9 Kasım günü bebekleri E:E.O’nun henüz daha 13 günlük iken, eşi S.O’nun, bebek mamasının içine karınca zehri kattığını anlattı.

DURUMU ECZACI FAKR ETTİ
Bebeğinin, her zaman yediği mamayı yemek istememesinden şüphelenen Türkan O, mamayı diğer kızıyla eczaneye gönderdi. Eczacı,  yaptığı incelemede mamanın içerisine bir madde karıştırılmış olabileceğini söyledi. Bunun duyunca şaşkına dönen anne, hemen polise haber verdi. Yoğun bakımda tedavi gören bebeğin ise durumunun iyi olduğunu öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA PİŞMANLIK PAYLAŞIMLARI
Evladı öz babası tarafından öldürülmek istenen acılı anne Türkan O, eşi S.O’nun bebek dünyaya geldikten sonra tuhaf tavırlar sergilediğini, sosyal medya hesaplarından “40’ından sonra bir çocuk daha. Aldık başımıza belayı” şeklinde paylaşımlar yaptığını belirtti.

ÖNCE GÖZALTI SONRA TUTUKLAMA
Akıllara durgunluk veren olayın ardından hakkında şikayet olan baba S.O polis tarafından gözaltına alındı. Polis tarafından çapraz sorguya alınan S.O ise olayı alkollüyken gerçekleştirdiğini, maddi imkansızlıklar nedeniyle bebeği aldıramadıklarını ve bunalıma girdiği için yaptığını itiraf etti. Anne Türkan O, 13 günlük bebeğin canına kast eden S.O’nun en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Mahkemeye çıkarılan S.O tutuklanarak cezaevine gönderildi.