Kayapa OSB’de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Son olarak yapımı tamamlanan 80 tonluk kantar ile otopark hizmete girdi. Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy yaptığı açıklamada, “Bölgemiz içinde bulunan 4 bin metrekarelik alanı Kayapa OSB olarak satın aldık ve sosyal hizmet amacıyla değerlendiriyoruz. Bu alanda sanayicilerimizin ihtiyacını karşılamak amacıyla 80 tonluk kantar ile otopark da bulunuyor” dedi.

Bölgenin altyapı ihtiyaçlarının yanı sıra üst yapı ihtiyaçlarının da bulunduğunu ve bu ihtiyaçları sırasıyla karşıladıklarını sözlerine ekleyen Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy,“Kantar bölgemiz ve çevre sanayi bölgelerinin önemli bir ihtiyacıydı. Bünyemizde kurulan iktisadi işletme tarafından yaptırdığımız 80 tonluk kantar hizmete girdi. Artık sanayiciler bu ihtiyaçlarını karşılamak için kilometrelerce uzağa gitmiyorlar” şeklinde konuştu.

Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, bölgenin kuruluşunda büyük katkısı olan Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneğine (KSİAD) de bir yer tahsis ettiklerini ve KSİAD’ın da bu alana taşınacağını söyledi.