Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Partinin Bursa, Adana, Antalya ve Muğla il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Binali Yıldırım'ın da katıldığı kongrede Bursa salonuna da canlı bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, katlanarak artan üye sayılarına değinerek yaptığı açıklamada, “Şöyle veya böyle partimizden ayrılmış arkadaşlarımızı yeniden saflarımıza kazandıralım. Kaybetmeyeceğiz, yeniden kazanacağız. Büyük kongre sürecimizi bu bakımdan bir fırsat olarak görüyorum. Önümüzdeki dönemde sizlerden bu doğrultuda çok sıkı bir çalışma ortaya koymaya davet ediyorum” dedi. 


“YORULMAK YOK”
Dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la aynı yolu yürümekten büyük onur duyduğunu ifade eden Ak Parti İl Başkanı Davut Gürkan, “Milletimizin yolu bizim yolumuzdur. Milletimizin hayali bizim hayalimizdir. Her seçimde bizleri onurlandıran halkımızı hürmetle selamlıyorum. Böyle bir teşkilatla çalışacağım için onurluyum. Görevi teslim eden Ayhan Salman başkanıma ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bizler insanı yaşat ki devlet yaşasın düsturunun öğrencileriyiz. Buna tüm millet şahit. Şükürler olsun işte Bursa, işte ülkesine sevdalı olan AK Parti... Önümüzdeki yol uzun. Azalmadan çoğalacağız. Bölünmeden bütünleşeceğiz. Yorulmadan koşacağız. Ey Bursam sana söz veriyoruz. Her zaman bu teşkilat senin hizmetkarın kalacak. Senin için daha güçlü yarınlar inşa etmek için inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" dedi.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

1- Davut Gürkan
2- Adnan Kurtuluş 3- Ali Sait Adiloğlu 4- Asuman Akçay Sakallı 5- Bilal Tutuş 6- Bünyamin Savaş Albayrak 7- Cemile Yiğit 8- Dergah Mansur Alkan 9- Dilek Yamakoğlu 10- Ebru Ahu 11- Engin Kökçıkaran 12- Erol Oruç 13- Fatma Şahin 14- Ferhat Erol 15- Feyza Şükran Hakyemez 16- Fuat Alpaslan  17- Gökhan Yıldız 18- Gülten Doğrul 19- Hasan Durmayaz 20- İrfan Akkaya  21- İzzet Şenocak 22- Kamil Bayramiç 23- Kemal Ermiş 24- Kevser Öztürk 25- Mustafa Kemal Bilgin 26- Mehmet Emin Kasapoğlu 27- Mehmet Fatih Özkul 28- Mehmet Refik Selik 29- Mustafa Kaymaz 30- Mustafa Yavuz 31- Mustafa Yıldırım 32- Nurettin Arif Kurtulmuşlar 33- Nurettin Özbağkıran 34- Oğuz Babacan 35- Orhan Aygün 36- Osman Doğruyol 37- Osman Öztürk 38- Osman Şahin 39- Salih Bahadır 40- Servet Kayar 41- Setenay Asyat Yüksel Olguner 42- Sinan Kahraman 43- Süheyla Bülbül 44- Süleyman Son 45- Şahin Biba 46- Şakir Emin 47- Ufuk Ay 48- Ümmühan Fidan 49- Zehra Altınöz 50- Zeynet Höçük