27 yıldır şehrin farklı noktalarında yaptığı prestijli projelerle güven ve kalitenin simgesi olan Alpiş İnşaat, yeniden Nilüfer’de. Alpiş İnşaat, şehrin yeni yıldızı Kızılcıklı Mahallesi’nde hayata geçirdiği Nilüfer House projesi ile farkını yine ortaya koyuyor.

Avantajlı konumu ve yeni yatırımlarla kısa zamanda Bursa’nın en gözde bölgesi olacağı öngörülen Kızılcıklı Mahallesi’nde yükselen Nilüfer House projesinin birinci etabının çalışmaları, havaların da düzelmesiyle son sürat devam ediyor.

Projeyle ilgili bilgi veren Alpiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “Nilüfer’in yeni çekim merkezi Kızılcıklı Mahallesi’nde yükselen projemiz, 8972 m2 alan üzerinde 3 blok ve 162 daireden oluşuyor. Her projemize farklılık katmayı seviyoruz. Bu projemizde de 2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5+1 dubleks dairelerimiz var. Buçuklu daireleri kiler, ardiye ya da ütü odası gibi amaçlarla kullanılsın diye düşündük. Yine farklı olarak açık ve kapalı olmak üzere 2 tane çocuk oyun parkı var. Ayrıca gelecekte elektrikli araçların artacağını öngörerek projemize 2 adet de elektrikli araç şarj istasyonu yaptık. Çocuklarımız için yemyeşil bahçesinde özgürce oynayabilecekleri oyun alanları sunmanın yanı sıra akülü araba pisti, bisiklet parkı gibi alanlar da oluşturduk” diye konuştu.

“Projelerimiz bölgesine değer katıyor”

Alpiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, ürettikleri nitelikli projelerle bölgeye de değer kattıklarını söyledi. Karaalp şöyle devam etti: “Alpiş Tuana Evleri ve Alpiş Aden House projeleriyle İstanbul Caddesi’ne önemli bir hareket kazandırmıştık. Şimdi de şehrimizin bir başka önemli noktasında hayata geçirdiğimiz projemizle bölgeye yatırım yapıyoruz. Bizim Kızılcıklı Mahallesi’ne yaptığımız yatırım geleceğe yatırımdır. Sanayi bölgelerine, İstanbul-İzmir Otobanı’na, Uludağ Üniversitesi’ne, Mudanya ve Sabiha Gökçen Uluslar arası Havalimanı’na ulaşım alternatifleriyle çok önemli bir lokasyonda yer alan bu bölge, doğası ve temiz havasıyla da ferah bir yaşam sunuyor.”

Projenin teslim tarihini 2023 haziran olarak belirleyen Karaalp, Alpiş İnşaat’ın çalışmalarına aralıksız devam ettiğini ve yeni projelerin hazırlıkları içinde olduklarını da dile getirdi.

Bursa'da Operasyon Sırasında Aranan Zanlı Deldiği Duvardan Kaçmaya Çalıştı Bursa'da Operasyon Sırasında Aranan Zanlı Deldiği Duvardan Kaçmaya Çalıştı