2022 yılına yeni yatırımlarla giren Alpiş İnşaat’ın yıl sonuna doğru 60 ay şirket içi taksit, yüzde 0,89 vade farkı avantajlarıyla başlattığı ‘Ev Kolay’ isimli konut kampanyası tüm hızıyla sürerken, devletin başlattığı düşük faizli konut kredisi imkânı sunan Yeni Evim Konut Kampanyası ile birlikte ev almak daha kolay hale geldi.

Bursa'da Aksı Yamuk Tırı Görenler Gözlerine İnanamadı Bursa'da Aksı Yamuk Tırı Görenler Gözlerine İnanamadı

Yatırım yapmak ve ev almak isteyenler için bu kampanyaların kaçırılmayacak fırsatlar sunduğunu ifade eden Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ersel Süne, ev almak için en uygun zaman olduğunu belirtti.

KONUT ALIMINDA AVANTAJLI BİR DÖNEM

2022’nin son dönemlerinde başlattıkları kampanyayı, Bursalıların çok sevdiğini ifade eden Süne, bu süreçte ev sahibi olmak isteyen pek çok kişinin hayallerini gerçekleştirmesine yardımcı olduklarını belirtti. Süne, “Geçen yılın Kasım ayında başlattığımız ve hala devam eden kampanyamız yoğun ilgi görüyor. Çünkü bu kampanyamızda ev almak isteyenler banka ve ekspertiz masrafı ödemezken, satın almak istedikleri evin tapularını da hemen teslim alabiliyorlar. Vatandaşlarımız, yüzde 30’dan başlayan peşinatlar ile her bütçeye uygun ödeme ve taksit seçeneklerimizin yer aldığı kampanyamız vesilesiyle yüzde 0,89 vade farkı ve 60 ay şirket içi taksit fırsatıyla kolayca ev sahibi olabildiler. Bu devam ederken devletimizin başlattığı ‘Yeni Evim Konut Kampanyası’yla birlikte konut alımı anlamında müthiş avantajlı bir sürece girilmiş oldu” ifadelerini kullandı.

DAİRE SATIŞI ANLAMINDA ÇEŞİTLİLİK VAR

Yoğun bir süreçten geçtiklerini ifade eden Süne, “İlgi çok yoğun. Hem bizim ‘Ev Kolay’ kampanyamız hem de devletimizin başlattığı kampanya, ev almak ve yatırım yapmak isteyenler için bulunmaz fırsat sundu. Bizler de çok şükür her 2 kampanyayla ilgili inanılmaz yoğun bir dönemdeyiz. 2 farklı ve avantajlı kampanya oluşu, insanlara daire alımı anlamında çeşitlilik sunuyor. Örneğin devletimizin sunduğu kampanyada kriterlere uymayan vatandaşlarımız için bizim ‘Ev Kolay’ kampanyamız çok makul geliyor. Bu sayede vatandaşımız için, kriterlerine uygun daire satın almak daha kolay hale geliyor” dedi.