Bursa’nın Kestel ilçesinde yaşayan ve dizi çekimlerinde asistan olarak çalışan 25 yaşındaki Serkan Topal, önceki gün akşam saatlerinde kendisini çağıran arkadaşlarının evine gitti. Burada bir süre vakit geçiren Serkan Topal, 25 yaşındaki M.D ile alacak verecek yünden tartışmaya başlamış ve M.D, tartışmanın büyümesi üzerine Serkan Topal’ı sırtından defalarca bıçaklayarak öldürmüştü.  

CESEDİ YAKARAK YOK ETMEK İSTEDİLER

Yaşanan korkunç cinayetin ardından kuzeni Z.N ile birlikte akıl almaz bir plan yapan M.D, cesedi streç filme sardıktan sonra ormanlık alanda gömerek yok etmek istemişti. Toprak zeminin sert olmasından dolayı çukur kazamayan iki kuzen bir başka korkunç plan daha yaparak aldıkları eski otomobil lastikleriyle cesedi yakmıştı.

2 CANİ TUTUKLANDI

Jandarma kriminal ekiplerinin titiz çalışması ile birlikte bir su şişesinden yola çıkılarak kıskıvrak yakalanan 3 kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Zanlılardan cinayeti işleyen M.D ile cesedi yok etmeye çalışan Kuzeni Z.N, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, cinayetin işlendiği evin sahibi H.S isimli kadın ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı