Işıl Sözügüzel Akademi sporcuları, Polonya'nın  Zielona Góra şehrinde yapılan, IDO DUNYA SHOW DANCE COMPETITION organizasyonunda ülkemizi ve şehrimizi temsil etti.

26 ülkenin katıldığı yarışmada Işıl Sözügüzel Akademi sporcuları Ecrin ÇIRAKOGLU, Duru SERBEST, Ela ARDIÇLI, Aselnur ŞENTÜRK, Defne YAVUZ, Cemrenur GÖKTÜRK, Yasemin KÖRBAHTI ve Polen ÇEVİK, 'Show Dans' kategorisinde hünerlerini sergiledi. Çeyrek Final ve Yarı Finale kadar giden sporcularımız, başarılı performanslarıyla göz doldurdu.

Türkiye'de aldıkları şampiyonluklardan sonra ülkemizi dünyada temsil etme hakkı kazanan sporcular, sahnede bayrağımızı dalgalandırdı.

Yarışma sonrası Bursa'ya döner dönmez ayağının tozuyla ilk açıklamasını yapan Işıl Sözügüzel Akademi Kurucusu Işıl Sözügüzel, uluslararası bir organizasyonda güzel bir başarıyla Bursa'ya döndükleri için mutlu olduklarını söyledi. Sözügüzel, "Yaptığımız işi profesyonel ekiple birlikte keyifle yapıyoruz. Başarılı çocuklarımızın dünya çapında önünü açmak için ne gerekirse de yapmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki yıl için yeni takım kayıtları da Ocak ayında yeniden açılacak. İlgi duyan herkesi bekliyoruz" dedi.