Nilüfer ilçesine bağlı tarihi Misi köyünde ikamet eden Gülsüm Vuran (56), işe gidiyorum diyerek evden çıktı. Ayakkabı bile giymeden yola koyulan kadın, ayağındaki patiklerle ortadan kayboldu. Bir süre sonra kendisinden haber alamayan yakınları her yerde Gülsüm Vuran’ı aradı ancak bulamadı. Bunun üzerine Arama Kurtarma ekiplerine haber verildi. Yaklaşık 33 saatlik arama çalışmalarının ardından ormanlık alanda donmak üzereyken bulunan Vuran’ın ilk sözü “çok üşüyorum” oldu

30 SAAT YÜRÜMÜŞ

Köy ve çevresindeki tüm güvenlik kameralarını inceleyen AFAD ve NAK ekipleri kayıp kadının Kavalı mevkiinden ormanlık alana girdiğine dair görüntüler üzerine ormanlık alanda geniş bir arama çalışması başlattı. Evine oldukça uzak bir mesafede orman içinde bulunan kadının 30 saat yürüdüğü tespit edildi. 

SICAK ÇORBA VERİLDİ
Ayağında patiklerle uzun süre yürüdüğü tahmin edilen Vuran'ın kurtarma ekiplerini görünce ilk lafı 'çok üşüdüm' oldu. Vuran'a sıcak çorba ikram eden arama kurtarma ekipleri kadını daha sonra 112 ekiplerine teslim etti. Hayati tehlikesi bulunmayan Gülsum Vuran kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.