Orhangazi ilçesinde esnaflık yapan ve bir dönem yerel bir gazetenin de işletmeciliğini yapan Muammer Yolcu (37), aynı zamanda da bir yamaç paraşütü tutkunuydu. Bugün ilçedeki Gürle dağına çıkan Yolcu, Paraşütünü kaldırarak havalandı. Bir süre havada süzülen gen. Hava koşullarının değişmesiyle birlikte paraşütü kontrol etmekte zorluk çekmeye başladı ve kısa bir süre sonra da ortadan kayboldu.  

AFAD VE JANDARMA ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATTI
Durumun Jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Bursa AFAD ekipleri Gürle dağı ve bölgesindeki Gölyaka, Akharem, Gürle köyleri bölgesinde arama çalışmaları başlattı. Bölgede havanın yağışlı olmasından dolayı arama çalışmaları güçlükle sürdürülürken, henüz izine rastlanmayan Muammer Yolcu için arama köpekleri de seferber edildi. 

ARAMA ÇALIŞMALARINDA 3 SAAT GERİDE KALDI
Genç paraşütçünün en sön Gölyaka mevkiinde görüldüğüne dair edinilen bilgilerin ardından arama çalışmalarının büyük kısmı o bölgeye yönlendirildi. Arama ve kurtarma çalışmalarında 3 saat geride kalırken. Ekiplerin gruplar halinde bölgede çalışmaları devam ediyor.