Kendisine ait otomobili satmak için ilan veren Hazar Demir, aracı almak isteyen Rüştü Ferik isimli vatandaş ile pazarlıkta anlaştı. İkili otomobilin satışını gerçekleştirmek için Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesinde buluştu. Satışı yapılacak olan otomobili otoparka bırakıp noterin yolunun tutan Hazar Demir, satış işlemlerini gerçekleştiği sırada gelen bir telefonla adeta yıkıldı. Demir, satışa birlikte geldiği arkadaşının, otoparka bırakılan aracın aniden alev aldığını söylemesi üzerine şoka girdi. Alıcı Rüştü Ferik ise olayı duyunca satış işlemlerini durdurdu.  

OTOPARK GÖREVLİSİ MÜDAHALE EDİP SÖNDÜRDÜ
Otoparka bırakılan aracın kaput kısmından dumanların yükseldiğini gören otopark görevlisi hemen eline aldığı yangın söndürme tüpüyle araca müdahale etti. Aynı zamanda İtfaiyeye de haber verildi. Araçta başlayan yangın büyümeden söndürüldü. 

“BÜYÜK TALİHSİZLİK”
Aracı 10 dakika önce satın almış olsa kendisindeyken yanacağını ifade eden Rüştü Ferik, "Aracı almak için Orhangazi’den geldim. 39 Bin liraya anlaştık. Bankadan parayı çektim. Aracı üzerime almak için notere gittik. Satış işlemleri yaptığımız esnada araç birden alev almış. Arkadaşımın haber vermesi üzerine işlemi durdurup aracın başına geldik. Yaşanan olay büyük bir talihsizlik. Gerçekten satan arkadaş adına çok üzüldüm. Ama kendi adıma da şanslı olduğumu söylemeliyim. Aracı 10 dakika önce alsam yolda giderken belki de bende alev alacaktı" dedi.