Merkez Millet mahallesinde husumetlileriyle kavga eden ve başından hafif şekilde yaralanan Tamer Ü, olay yerine çağırılan ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesine sevk edildi. Hastanenin acil servisinde tedavisine başlanan Tamer Ü, kendisiyle ilgilenen doktor ve hemşirelere bağırarak hakaretler etmeye başladı. Buna rağmen tedaviye devam eden doktorlara hakaretlerini sürdüren şehir magandasına hastanenin güvenlik görevlileri müdahale etti.
YAKINLARI DA OLAYA KARIŞTI
Tedavisi tamamlanarak dışarıya çıkarılmaya çalışılan Tamer Ü’nün özel güvenlik görevlileri ile tartışmaya devam ettiğini gören dışardaki yakınları da olaya karışınca hastanenin bahçesinde arbede çıktı. Dakikalarca süren kavgada devreye polis girdi. Ambulanslar için ayrılan bölgeye konulan dubaları alan magandalar güvenlik görevlilerine saldırmayı sürdürdü.  
GÖZALTINA ALINAN 3 KİŞİDEN 1’İ TUTUKLANDI
Polisin güçlükle yatıştırdığı olaylar sonrası doktor ve hemşirelere hakaretler ederek saldırmaya çalışan Tamer Ü ile İ. S. ve A.S isimli saldırganlar gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen saldırganlardan Tamer Ü tutuklanırken, İ.S ile A.S adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.