1987 yılında Mehmet Baş ve Salim Balcı başta olmak üzere 4 ortak tarafından kurulan ve faaliyetlerine Kayapa OSB'de devam eden YEPSAN, otomotiv ana sanayiine başta gövde, şasi, motor, emniyet grubu ve airbag parçaları olmak üzere şekillendirilmiş ve birleştirilmiş sac parça üretimi yapıyor.

YEPSAN, 35. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlediği Yaz Şenliği’nde 10 yıl ile 25 yıl arasında görev yapan toplam 63 çalışanlarını ödüllendirdi.

YEPSAN’ın çalışanları ile ailelerinin de katıldığı Yaz Şenliği’nin açılışında konuşan İcra Kurulu Üyesi Ali Baş, “YEPSAN kurulduğu günden bu yana Bursa’mız ve ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Bursa’mız ve ülkemiz için üretiyoruz, istihdam sağlıyoruz, ihracat yapıyoruz. YEPSAN, güven, kalite ve başarı demek. Ülkemizin ve dünyanın ünlü markalarının tedarikçileri arasındayız” şeklinde konuştu.

Konuşmasında şirket kurucuları ile çalışanlarına ve ailelerine özel olarak teşekkür eden Baş, 35. yıl kutlama etkinlerinin ileriki günlerde devam edeceğini belirtirken “YEPSAN büyümesini sürdürüyor ve başarı çıtamızı daha da yukarı çıkmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

YEPSAN İcra Kurulu Üyesi Ali Baş’ın konuşmasından sonra mühendislik, tasarım, pres, kaynak ve monta ile idari bölümlerde 10 yıl ile 25 yıl arasında görev yapan toplam 63 çalışana teşekkür plaketleri ve ödülleri takdim edildi.

YEPSAN’ın 35. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yaz Şenliği, çeşitli oyun ve eğlenceler ile devam etti.