Sektöründe gerçekleştirdiği başarılı projelerle Bursa’da milyonları ev sahibi yapan Alpiş Grup, Eğitim alanında da marka olmaya hazırlanıyor. Bursalıların merakla beklediği Almeda okulları yeni eğitim öğretim sezonunda kapılarını açıyor. Konu ile ilgili olarak Sayfa16’ya özel açıklamalarda bulunan Alpiş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, Almeda Okullarını Bursa’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 

22 BİN M2 KULLANIM ALANI OLAN DEV EĞİTİM KOMPLEKSİ
Açılacak olan Almeda Okulları hakkında detaylı bilgiler veren Sertaç Karaalp, “Panayır mahallesinde As Merkezin karşısında faaliyete girecek olan dev eğitim kompleksimiz, 18 Bin metrekaresi kapalı, 3 Bin 800 metrekaresi ise açık alandan oluşuyor. Toplamda 21 Bin 800 metrekareye sahip bir eğitim yuvası olacak. 69 adet derslikte Bin 604 öğrencimizi geleceğe emin adımlarla hazırlayacağız. Dersliklerimizin alanları 50 metrekare olup son derece modern bir şekilde dizayn ediliyor” dedi. 

SİNEMA SALONU,AKILLI KÜTÜPHANE, SPOR SALONLARI, YÜZME HAVUZU 
Okul bünyesinde sesli ve yazılı dünyaca ünlü eserlerin yer alacağı akıllı kütüphanelerden yarı olimpik yüzme havuzlarına, uluslararası standartlarda spor salonlarından, sinema salonlarına kadar her türlü ihtiyacın karşılanacağını belirten Karaalp, “Öğrencilerimizin tüm kişisel becerileri geliştirebilecekleri her türlü ortamı hazırladık. Öyle ki at biniciliği gibi sportif faaliyetleri bile düşündük. Bu alanda Bursa’da ciddi anlamda bir marka olacağız” dedi. 

MARKA OKULLARIN BAŞINA MARKA İSİM
Yeni sezonda kapılarını açacak olan Almeda Okullarının başına, eğitim camiasında büyük bir tecrübeye sahip olan önemli bir ismi getirdiklerini duyuran Karaalp, “Geçtiğimiz günlerde Alpiş Grup ailesine CEO pozisyonuna Gökhan Karadayı’yı getirdiğimizi duyurmuştuk. 2020-2021 yılı eğitim öğretim sezonunda kapılarını açacak olan Almeda Okullarımızın başına da yine bu camianın önemli isimlerinden biri olan Selman Başol’u getirdik” dedi.