Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Ecem Taşdemir ile anne, baba ve hala aynı okulda sınava girdi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) birinci oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sabah saatlerinde Tavşanlı İMKB Anadolu Öğretmen Lisesine gelen, Tavşanlı Atatürk Anadolu Lisesi mezunu Ecem Taşdemir (18), baba İbrahim Taşdemir (49), anne Hülya Taşdemir (41) ve hala Sema Ünver, sınav heyecanını birlikte yaşadı.

İş sağlığı ve güvenliği yüksek lisans mezunu Baba İbrahim Taşdemir, "Kızıma destek ve moral olmak için bizler de yazıldık ve ben, annesi ile halası hep birlikte aynı okulda, farklı sınıflarda sınava girdik. Hazırlığımızı kitaplardan ve internet üzerinden gerçekleştirdik. Kızım ile aynı okulda hep birlikte sınava girmekten ayrıca mutluyum. Sınav iyiydi, ancak bize göre sınav süresi yeterli olmuyor. Ama tabii ki iyi geçti. Tesadüf aynı okulda sınava girdik. Tüm aileleri bu şekilde desteğe bekleriz" dedi.

Hala Sema Ünver (47) ise destek olmak için için katıldıklarını belirtirken, anne Hülya Taşdemir, "Kızıma moral olmak için geldik ve girdik." dedi.

Ecem Taşdemir de ailesini ve halasını yanında görmekten mutlu olduğunu ifade ederken, "Anneme, babama ve halama bana destek oldukları için teşekkür ediyorum. Hedefim BESYO (Beden Eğitimi Öğretmenliği) kazanmak" dedi.