SAYFA16 / HABER MERKEZİ

Ünlü şef ve yazar Ömür Akkor, 6 yıl önce açtığı Türk gastronomisine büyük damga vuran, İstanbul ve Bursa’da şubesi bulunan Zennup 1884 restoran işletmeciliğinden ayrılma kararı aldı.

Bu haberi twitter hesabında sevenleriyle paylaşan Akkor, "İnsan mutlu değilse hiçbir şeyin kıymeti yok, o halde kalmaya devam ederse etrafındaki herkesi de mutsuz ediyor kısacası bu! Allah herkesin yolunu açık etsin. Benim Zennup’ta nasibim buraya kadarmış. Hayatımın tarifsiz bir 6 yılıydı. Emek veren tüm çalışma arkadaşlarım ve ortaklarım haklarını helal etsin Allah’a emanet” açıklamasıyla Zennup'a veda etti.

Patiswiss CEO’su Tunaoğlu’yla ilgili şimdi de mobing iddiası Patiswiss CEO’su Tunaoğlu’yla ilgili şimdi de mobing iddiası

Türkiye Gazetesi'nden Ömer Ekinci'nin haberine göre, Ömür Akkor katıldığı bir panelde özeleştiri yaptığına değindi. Haberde, zamanla kendisine yük gelmeye başlayınca bazı şeyler, bunun kendisini nasıl çekilmez bir adam hâline getirdiğini anlattığı ifade eden Ömer Ekinci, Ömür Akkor'un şu özleştiriyi yaptığını ifade etti: “Her istediğim oluyordu, hatta istediğim şey daha söylemeden yerine geliyordu, öyle bir krallıktı benim için yaşadığım hayat. Bu da beni şımarık, doyumsuz, ukala, insanlarla görüşmek istemeyen, sıkılmış birine dönüştürmüştü. İnsanlara ayıp ettiğimi, haksızlık ettiğimi fark ettim. Olmak istemediğim birine dönüşmüştüm.”