10 çocuğu olan Halis Ağca, sosyal medyadan sohbet ettiği Yaren Nur Toy tarafından dolandırıldığını iddia etti. ATV'de yayınlanan Esra Erol’un programında yaşadıklarını anlatan mağdur Ağca, 450 bin lira kaptırdığını söyledi. Programda olayın detayları konuşulurken, izleyiciler açıklamalar karşısında hayrete düştü.

KİMSEM YOK DEYİP BENDEN PARA İSTEDİ

Uzun bir zamandır sosyal medya kullandığını belirten Halis Ağca, “Bir gün Facebook’ta mesajlaşma kısmına girdim, fotoğrafını gördüm. Selam verip, başörtünün ona yakıştığını söyledim. İlk 'Ne demek istiyorsun' dedi. Sonra teşekkür etti. Sonra 'İlk adımı bir erkeğin atmasını isterim' deyince ne demek istediğini sordum. Biraz konuştuktan sonra bana hikayesini anlatmaya başladı. 'Benim babam ve annem Trabzon-Rize yolunda trafik kazasında öldü. Amcam gelip ninemle dedemi götürecek. Benim kimsem yok. Ben de arkalarından gideceğim' deyip benden para istedi" dedi.

Halis Ağca, Yaren Nur'un sürekli bahaneler uydurup kendisinden para istediğini söyledi.

HESABIN EMRAH TOY’A AİT OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Dolandırılan Halis Ağca, para gönderdiği banka hesabının Emrah Toy’a ait olduğunu anlattı. Emrah Toy ise konuştuğu Yaren Nur’un eşi olduğu öğrenildi. Yaşlı adam, canlı yayına bağlanan şüpheli, Yaren’in yüzünü ilk kez gördü.