Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’un konukları Behzat Ç. ekibinden Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal oldu.

Dizinin yanı sıra ülke gündemiyle ilgili de konuşulan programda, ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Uzun süredir Türkiye'nin gündeminde yer alan sığınmacı sorunu ile ilgili konuştu.

Erdal Beşikçioğlu'nun açıklamaları şu şekilde; "Ben düzen seviyorum. O düzenin içerisinde, kendi örf, adet, gelenek ve göreneklerimin içerisinde yoğrulabilecek bir yapı varsa bu benim başımla beraber. Ama bu yapının içerisine karşı çıkabilecek bir yapı varsa, kendi birlik ve bütünlüğümü bozdurmamak için elimden gelen gayreti de gösterebilirim. Bu kadar net. Tabi ki insan seviyoruz ama biz de ağaç kovuğundan çıkmadık ki. Kendimizi geliştirirken kendi örf adet ve geleneklerimizle olgunlaştığımız bir yapımız var. Sen de geliyorsan bir toplumun içerise, o toplumun kurallarına uymak zorundasın. Uyamıyorsan o zaman, devlet bunu o yapıya getirmek zorundadır. Ben bakıyorum şimdi kamplar yok direk mahallelere yerleşilmiş yani."