Koçarlı Yöresel Ürünler Festivalinin son günü Türk Pop Müziği sanatçısı Aleyna Tilki sahne aldı.

Aleyna Tilki, yoğun yağmur yağışına rağmen saatler öncesinde konser alanına gelen hayranlarına enerjisi, dansları ve sahne performansıyla muhteşem bir gece yaşattı.

Bir başka konserde Konya'da Emre Kaya'dan geldi. Ünlü sanatçı Emre Kaya, Konya’daki konser öncesinde sahnesinin çökmesine rağmen sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.


Aylardır yurt içi ve yurt dışında konserden konsere koşan bestekar ve yorumcu Emre Kaya’nın Konya’nın Selçuklu İlçe Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte konserden yarım saat önce talihsiz bir olay yaşandı. Konserden saatler önce alandaki yerini alırken, konser için hazırlanan sahne çöktü. İkiye ayrılan ve kullanılmaz duruma gelen sahne nedeniyle konserin iptali gündeme geldi. Ancak, ünlü yorumcu, konser için bekleten binlerce hayranına hayal kırıklığı yaşatmamak için aynı alanda karne şenliği için hazırlanan sahnede konsere çıktı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 56’ncı Uluslararası Kiraz Festivalinin son gecesinde Derya Uluğ konser vererek sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Gece boyunca hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Derya Uluğ’un şarkılarına zaman zaman hayranları da eşlik etti.