HABER MERKEZİ / SAYFA16

Ünlü komedyen, çekimleri yaklaşık 1 aydır devam eden Bursa Bülbülü filminin hemen her detayını sosyal medyasından da paylaşıyor. 1980'lerin Bursa'sında geçen bir hikayeyi anlatan Demirer, sosyal medya paylaşımlarında düzenli olarak setten fotoğraf ve videolar da paylaşıyor. Paylaşımlarda da görüldüğü üzere Demirer, çocukluğuna ve ailesine ait birçok detayı filminde kullanıyor.

Demirer son paylaşımlarında babası ve dedesine ait hatıralara yer verdi. Geçmiş yıllarda babasının Sönmez çarşısında bulunan ama artık faal olmayan plakçı dükkanının bir örneğini yapan ve tabelasını asarak dükkanı filmde kullanan Bursalı oyuncu, bugün Muradiye bölgesindeki set çekimlerinde de dedesine ait nostaljik bir arabaya yer verdi. 

Dedesinin arabası 64 model Chevrolet'le poz veren Demirer, fotoğrafa da şu notu düştü: “Bu arabaya 9 yaşında bindim. Rahmetli dedem Kurşun Kaçar’ın iki kuşak aileyi içinde gezdirdiği meşhur 64 Chevrolet. Dayım Murat Kaçar sağ olsun 30 yıl boyunca bu aile yadigarına bakmış. Şimdi de bana kısmet oldu. Ben de filmimde; onu belki de çok uzun yıllar yaşayacağı unutulmayacağı beyaz perdeye taşıyorum çok şükür"

Demirer'in paylaşımları büyük ilgi görürken, izleyici filmi daha da merak ediyor.