HABER MERKEZİ / SAYFA16

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, yepyeni projeleriyle oldukça yoğun bir tempoda çalışıyor. İlk oyunculuğa 2005 yılında Gümüş dizisiyle adım atan 38 yaşındaki oyuncu, 18. yıla yaklaşan kariyerinde, TV ve dijial platformlar olmak üzere şu ana kadar izleyiciyle buluşmuş toplam 9 dizide, 5 de sinema filminde yer aldı. Önümüzdeki günlerde izleyiciyle buluşacak 2'si film 1'i de dizi olmak üzere 3 projenin çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor.

Kıvanç Tatlıtuğ son yıllarda belki de kariyerinin en yoğun dönemini geçiriyor. TV'de son olarak Çarpışma dizisini yapan, sinemada da Organize İşler: Sazan Sarmalı'nda oynayan Tatlıtuğ, son dönemde dijital işlere ağırlık verdi. Aynı anda pek çok işin içerisinde yer alarak çalışkanlığıyla dikkat çeken Tatlıtuğ, önümüzdeki günlerde, yepyeni film ve dizilerle tekrar hayranlarıyla buluşacak.

Aynı anda 3 projede çalışıyor

Son yıllarda farklı rollerdeki başarısı ve üretkenliğiyle büyük beğeni toplayan yakışıklı aktör, önemli projelerde yer alıyor. Bu yıl Netflix'te Yakamoz S-245 dizisi ve Aşıklar Bayramı filmi işlerine imza atan Tatlıtuğ, yeni projeleriyle de çok konuşuluyor. Tatlıtuğ önümüzdeki günlerde Kral Kaybederse, Last Call For İstanbul ve Nuh Boğuldu gibi işlerle yine seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Aşıklar Bayramı'ndan sonra Netflix'e 2 film daha çekecek olan Kıvanç Tatlıtuğ, bunlardan birinde Aşk-ı Memnu'daki partneri Beren Saat ile yer alıyor. Last Call For İstanbul isimli filminde Beren Saat ile kamera karşısına geçen Tatlıtuğ Netflix'teki ikinci filminde yine önemli isimlerle çalışıyor. Yazar ve senarist Hakan Günday'ın senaryosunu kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Onur Saylak'ın üstlendiği Nuh Boğuldu'nun çekimleri de bir yandan devam ediyor.

Dijital dışında televizyon için de bir projede adı geçen Tatlıtuğ, Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Kral Kaybederse dizisinde de rol alacak. Star Tv'de yayınlanması planlanan dizi ile ilgili hazırlıklar da tüm hızıyla sürüyor.

Aynı dönemde 3 projede yer alan Tatlıtuğ'un film ve dizilerinin ne zaman ekranlara geleceğine dair net bir bilgi henüz yok.