Bir döneme damgasını vurmuş ve büyük bir hayran kitlesine sahip Behzat Ç. dizisi, tekrar sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor.  Twitter hesabından açıklama yaparak sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutulan dizinin ana karekteri ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada diziye aynı kadroyla devam edeceğini belirtirken sözlerine şöyle devam etti. “Kadroda ufak tefek değişiklikler olacak. Bizi ikna etmek zor değil. Yazılı bir metinde hikaye sizi etkiliyorsa bütün sanatçılar için ikna olmak için bu yeterlidir” dedi. 

Yeni dizi senaryolarını eleştirdi

Behzat Ç. karekteriyle adeta özleşen Beşikçioğlu “Senaryolar Behzat Ç. kadar güçlü yazılsa, iyi bir senaryo olsa demek ki, o kadar güçlü bir karekter yaratabilse yine devamı gelecek diye düşünüyorum. Yeni kuşak dizilerin içerisinde hep karekterlerin hikayesinin peşine takılmak yerine, olay ve örgülerin peşine takılmayı tercih ettiğimiz için sistem kendi içinde tuhaf bir çöküntü yaşıyor” dedi. Beşikçioğlu'nun son 2 dizisi Kağıt Ev 8'nci bölümde, Hakim de 10'uncu bölümde final yapmıştı.

2010-2013 yılları arasında izleyicisiyle buluşan Behzat Ç. dizisi 2019 yılında BluTV’de 4. Sezonuyla seyircisiyle buluşmuştu. Dizinin ilk bölüm tarihi izleyici tarafından merakla bekleniyor.