Nev-i Çeşni ve Bursa'nın başarılı iş kadınlarından oluşan Miss Quality Group tarafından düzenlenen Hıdırellez Şenliği, Nev-i Çeşni’nin bahçesinde coşkuyla kutlandı. Hıdırellez ateşinin yakıldığı, dileklerin dilek ağacına asıldığı gecede kadınlar, sevilen roman şarkıcı Kobra Murat’ın eğlenceli performansıyla coşku dolu bir gece yaşadı.

Geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan ve davet organizasyonları ile de eğlenceli anlara da ev sahipliği yapan Nev-i Çeşni, yenilenmiş bahçesiyle ilk organizasyonuna imza attı.

Her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde kutlanan Hıdırellez bu yıl da coşkuyla kutlandı. Nev-i Çeşni ve Miss Quality Group tarafından organize edilen gecede, Hıdırellez’in vazgeçilmezi olan ateşler yakıldı, dilek ağaçlarına dilekler asıldı, kadınlar rengârenk kıyafetleriyle danslar etti ve Kobra Murat’ın sahne performansıyla keyifli dakikalar yaşandı.

Çocuklara özel etkinliklerin de olduğu gecede misafirler, Hıdırellez coşkusunu gönüllerince yaşadı. Gece, Hıdırellez’in en güzel kostümünü giymiş ‘Hıdırellez Güzeli’nin seçilmesiyle sona erdi.