Bursa’nın en değerli inşaat firmalarının farklı konseptlerde projeler ürettiği Kızılcıklı Mahallesi, yaşamın başlaması ve son altyapı hizmetlerinin de bitip gelişimini tamamlamasıyla Bursa’nın en değerli bölgeleri arasına girecek.

Hayatı kolaylaştıran konumu ve gelişime açık bir alanda olma avantajıyla yakın gelecekte Bursa’nın en gözde bölgesi olacağı öngörülen Kızılcıklı Mahallesi, kentin gelişimini sürdüren diğer önemli mahalleleri Kayapa ve Balkan gibi bölgelere de komşu olma özelliği taşıyor.

Karacabey’de yeri değişen TOKİ’ler Karakoca’ya yapılıyor. Peki tam yeri neresi? Karacabey’de yeri değişen TOKİ’ler Karakoca’ya yapılıyor. Peki tam yeri neresi?

Şehrin en önemli sanayilerinden olan TEKNOSAB, Hasanağa ve Kayapa Organize Sanayi Bölgeleri’ne, İstanbul-İzmir Otobanı’nın bağlantı noktasına ve Bursa Uludağ Üniversitesi’ne yakınlığıyla fark yaratan bölge; yeşil alanın bolluğu, şehrin trafik ve stresinden uzak olması, gelecek yıllarda şehrin en önemli bulvarı olacağı söylenen Naim Süleymanoğlu Bulvarı’na sahip olmasıyla yatırım yapmak isteyenleri cezbediyor.

Gayrimenkul danışmanları da bölgeyi işaret ediyor

Bursa’nın hızla büyüdüğünü ve buna paralel olarak yeni yaşam merkezlerinin oluştuğuna dikkat çeken gayrimenkul danışmanları da doğru yatırım yapmak isteyenlerin bu bölgeleri tercih etmesi gerektiğini söylüyor. Bu bölgeler arasında Kızılcıklı Mahallesi’ne olan talebin arttığını işaret eden gayrimenkul danışmanları, bölgenin ileriki yıllarda diğer bölgelere göre daha hızlı bir değer artışı göstereceğini belirtiyor.