HABER MERKEZİ / SAYFA16.COM

Şehrin en değerli bölgesi olarak gösterilen ve Sanayi Bakanlığı’nın, Sosyo Ekonomik Gelişmişlik Araştırması’na (SEGE) göre 973 ilçe arasında 8’nci sırada yer alan Nilüfer, cazibe merkezleriyle şehre değer katıyor. Bursa’nın yeni kent merkezleri Balat, Özlüce, Ertuğrulkent, 23 Nisan gibi mahalleleri bünyesinde barındıran Nilüfer’e yeni çekim merkezleri de ekleniyor.

Son yıllarda en hızlı ve modern kentleşmenin yaşandığı Nilüfer’de yapılan projelerle yeni yerleşim merkezleri doğuyor. Bunların başında gelen ve Bursa’nın en değerli inşaat firmalarının farklı konseptlerde projeler ürettiği Kızılcıklı Mahallesi, yaşamın başlaması ve son altyapı hizmetlerinin de bitip gelişimini tamamlamasıyla Bursa’nın en değerli bölgeleri arasında gösteriliyor.

Onlarca inşaat firmasının projeler ürettiği ve bunların tamamlanmasıyla önemli bir nüfusun yaşam süreceği Kızılcıklı Mahallesi, kentin gelişimine büyük katkı sağlayacak. Hayatı kolaylaştıran lokasyonunun yanı sıra Naim Süleymanoğlu Bulvarı, bölgede konumlanan alışveriş merkezleri, restoran, kafe ve yeni yaşam alanlarıyla seçkin ve kaliteli bir yaşamın yeni adresi Kızılcıklı olacak.

Enkazı kaldırılan Rönesans Rezidans'ta 75 kişi hala kayıp Enkazı kaldırılan Rönesans Rezidans'ta 75 kişi hala kayıp