Terör örgütü PKK’nın oğullarını kandırıp dağa çıkarttığı gerekçesiyle HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde eylam yapan gözü yaşlı annelerle alay edercesine sosyal medya hesabından paylaşım yapan HDP’li Vekil Meral Danış Beştaş’a cevap Bursa’dan geldi. Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez,gözü yaşlı annelerle alay eden vekile “o annelerin tükürüğünde boğulacaksınız” diyerek cevap verdi.

RESMEN ALAY ETTİ

Çocukları PKK tarafından kaçırılan gözü yaşlı aileler, HDP Binası önünde oturma eylemlerini sürdürüyor. Türkiye genelinde her kesimden büyük destek alan aileler, HDP kanadından ise sürekli taciz ve hakarete uğruyor. Son olarak evlatları için çırpınan ailelere, “Buyurun gelin HDP İl binamız herkese açık. Bekleriz” diyen ve sonuna birde gülücük koyarak alay eden HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş’a Bursa’dan tokat niteliğinde bir cevap geldi.

“O AİLELERİN TÜKÜRÜĞÜNDE BOĞULACAKSINIZ”

Gözü yaşlı ailelerle alay eden Beştaş’a tepki gösteren Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, yaptığı açıklamada, “Sizin gibi bölücü bir zihniyetten bıkmış ve yaka silkelemiş insanlar artık korkmuyor. Seslerini yükseltiyor, haklarını aramaya başlıyor. O aileler de sadece evlatlarını geri istiyor. Aynı bölücü zihniyete sahip bir partinin mensubu da kalkmış ciğeri yanan ailelerle açıkça dalga geçip alay ediyor. İnşallah bir gün o ailelerin tükürüğünde boğulup gideceksiniz” dedi.