Bursa’da sözde doğa severler bağ evi adı altında Uludağ’ı betona boğuyorlar. Doğa harikası ormanlara yasak olmasına rağmen beton yapılar yapmakla yetinmeyen vatandaşlar birde kale duvarını andıran taş duvarlar örmeye başladı. Belediyenin yıkımı sonrası deprem bölgesini andıran Uludağ’da temiz hava almaya gelenler moloz yığınları arasında dolaşmak zorunda kalıyor.

Uludağ’ın en gözde yerlerinde biri olan ve binlerce vatandaşın temiz hava almak için geldiği Dolu Baba mevkiini bağ evi tutkunları betona boğdu. Yasağa rağmen tüm uyarılara rağmen doğal güzellikleri talan eden sözde doğa severler Uludağ’ın bağrına 2 katlı villalar inşa etmekten hiç çekinmiyor. Beton yapıların üstünü ahşap kaplayarak kamufle edenler, köylülerden aldıkları tarlalarla sayesinde ormanı talan ediyorlar. Asırlık çam ağaçlarını keserek aldıkları arsaları genişletenler, birde taş duvar örmeyi ihmal etmiyorlar.

Karacabey’de yeri değişen TOKİ’ler Karakoca’ya yapılıyor. Peki tam yeri neresi? Karacabey’de yeri değişen TOKİ’ler Karakoca’ya yapılıyor. Peki tam yeri neresi?

DEPREM BÖLGESİNİ ANDIRIYOR

Osmangazi Belediyesi tarafından bölgedeki betonlaşmaya göz yumulmamasına ve yıkımların yapılmasına rağmen betondan vazgeçmeyen sözde doğa severler ve doğada yaşamak isteyenler doğayı katletmeye devam ediyorlar. Yapılan 2 katlı beton yapı ve yüzlerce metre uzunluğundaki taş duvarın yıkımında sonra yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Dolu Baba mevki deprem bölgesini andırmaya başladı. Moloz yığınlarının arasında kalan ağaçlar ise görenlerin içini sızlatıyor.