HABER MERKEZİ / SAYFA16

Bursa, hafta sonuna kadar 3 Bakanı ağırlayacak. İlk olarak 27 Temmuz Perşembe günü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, Bursa'da bir takım temaslarda bulunacak. Bursa'da Hilton Otel'de sabah 10.30'da Bursa Üretim Sürecine Katılımın Desteklenmesi Projesi'ne iştirak edecek olan Bakan Bilgin, daha sonra Türk Metal Sendikası Bursa Şubesi'ni ve AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek. Bakan Bilgin'in programı, Beyçelik fabrikası ziyareti ile noktalanacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ise programında son dakika bir değişiklik olmazsa 28 Temmuz Cuma günü Bursa'da bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.

30 Temmuz Cumartesi ve 31 Temmuz Pazar günü ise Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Bursa'da olacak. Güvenilir Ürün Platformu tarafından Bakanlık himayelerinde düzenlenecek Tarım Varsa Hayat Var Projesi'nin ilk toplantısının gerçekleştirileceği TİGEM Karacabey Tarım İşletmesi'ndeki programa katılacak. Burada Bakan Kirişçi, 'Türkiye'nin Tarım Stratejileri' başlıklı toplantıda konuşma gerçekleştirecek.