AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği’ni (GESİAD) ziyaret ederek Başkan Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleriyle ekonomik konularda istişarelerde bulundu.

Genel değerlendirmelerde bulunan Vekil Kılıç, “Çok büyük bir küresel kriz yaşanıyor ve belirsiz bir ortam söz konusu. Tüm dünyada ticaret savaşları ve bu durumun geldiği nokta itibariyle de dünyanın belirli bölgelerinde ciddi baskılamalar söz konusu. Örneğin Çin çok sıkıntılı bir durumda. Aynı şekilde enerji problemi gelişmiş ülkeleri zorluyor. Bu anlamda ülkemizin reel ekonomik verileri pek çok ülkeden daha iyi durumda” şeklinde konuştu.

"Hızlı tren çalışmaları tüm hızıyla sürüyor"

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Ali Erbay ile AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu Üyeleri Fuat Alpaslan ve Oğuz Babacan’ın da eşlik ettiği ziyarette Bursa’ya yönelik yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulunan Vekil Kılıç hızlı tren çalışmalarıyla ilgili, “Sayın Bakanımızla birlikte hızlı tren projesindeki çalışmaları bir kez daha gözden geçirdik. Dış finansman konusunu da nihai sürece ulaştırdık. Çalışmalar hızlanarak devam ediyor” dedi.

Konuşmasında AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Murat Kaya da “GESİAD üyeleri, 12,8 milyar TL düzeyindeki toplam cirosu ve 800 bin dolara yakın ihracat hacmi ile Bursamız ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Genç müteşebbisler olarak bizler üzerimize düşen görevin farkındayız. Zor bir süreçten geçiyoruz ama ümitsiz değiliz” şeklinde konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, GESİAD ziyaret üyelerle yapılan görüşmelerle devam etti.