HABER MERKEZİ / SAYFA 16

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Türkiye'den oyuncuları transfer etmeye devam ediyor. Ülkemizde oynayan veya daha önce oynamış oyuncularla temas halinde olan Ilıcalı, şu ana kadar kesinleşmiş 3 oyuncuyu transfer etti. Bu Türk oyuncular için de bir fırsat doğurdu ve aslında Avrupa'ya açılan bir kapı da oldu.

Kulübü satın alır almaz ilk olarak ülkemizde uzun yıllar forma giymiş ve teknik direktörlük yapmış Şota Arveladze'yi takımın başına getiren Ilıcalı, transferde de bildiği ve tanıdığı oyuncuları almaya özen gösteriyor. Bunun için Türkiye'deki futbolcuları seçen Ilıcalı şu ana kadar, Fenerbahçe'den Ozan Tufan, Allahyar'dan sonra son olarak Antalyaspor'un genç yıldızı Doğukan Sinik'i renklerine bağladı. Hull City, Ozan Tufan ve Allahyar için Fenerbahçe'ye 7 milyon euro, Doğukan için de Antalyaspor'a, 4 milyon euro ödeyecek.

Yanı sıra Hull City'nin daha önce Denizlispor'da forma giymiş forvet Óscar Estupiñán ve Başakşehir'in orta saha oyuncusu Youssouf Ndayishimiye ile de görüşme halinde olduğu iddia ediliyor.