HABER MERKEZİ / SAYFA16

Büyük bir borçla gelirin çok az olduğu 2. Lig'e düşen Bursaspor'da, oyuncular ayrılmaya devam ediyor. Sözleşmesi bitenler tekrar anlaşmaya yanaşmazken, sözleşmesi devam edenler de tek taraflı fesih haklarını kullanarak takıma veda ediyorlar. Yabancılar zaten, statü gereği oynayamayacakları için çoktan ayrıldı bile.

13 Temmuzda top başı yapacak olan Bursaspor'da şu ana kadar 8 yabancı 4 türk olmak üzere toplam 12 oyuncu resmi olarak ayrıldı.

Yabancıların tümü ayrılırken yerlilerden Vefa Temel, Onur Atasayar, Burak Altıparmak ve son olarak da Erhan Erentürk takımdan ayrıldılar.

Nasıl bir takım kurulacak?

13 Temmuz'da top başı yapacak olan Bursaspor'da en büyük problemlerden biri transfer tahtasının kapalı olmasından ve mevcut oyuncuların da ayrılmasından dolayı nasıl bir kadro kurulacağı. Yabancılarla birlikte giden toplam 12 futbolcuya ek olarak, gitmesi muhtemel oyuncular da eklenirse Bursaspor, yeni sezon öncesi kadro oluşturmakta oldukça zorluk çekecek.

Sözleşmesi hala devam eden ve fesih işlemi gerçekleştirmeyen, yönetiminde de görüşme halinde olduğunu belirttiği Tuğbey Akgün, Mehmet Erdem Uğurlu, Kubilay Sönmez, Hasan Ayaroğlu ve Enver Cenk Şahin'in takımda kalıp kalmayacağı net değil. Yönetim; transfer tahtasının da açılmasının zor olduğu düşünüldüğünde elde kalan mevcut tecrübeli oyuncularla anlaşma sağlamayı, altyapıdan yapılacak takviyelerle de bir kadro harmanlayıp başarılı olmayı düşünüyor.

27-28 Ağustos’ta başlayacak lig öncesinde yeşil beyazlıların nasıl bir kadroyla lige başlayacağı büyük merak konusu