Bursaspor yeni sezon öncesi pek çok sorunla boğuşurken bir yandan da oyuncuların kulübü terk etmesine mani olamıyor. Sözleşmesi bitenler tekrar anlaşmaya yanaşmazken, sözleşmesi devam edenler de tek taraflı fesih haklarını kullanarak takıma veda ediyorlar. Yabancılar zaten, statü gereği oynayamayacakları için çoktan ayrıldı bile.

Sözleşmeleri bulunmasına rağmen tek taraflı fesih yapan futbolcular adeta Bursaspor'dan kaçıyor. Erhan Erentürk, Vefa Temel ve Tuğbey Akgün'den sonra bugün de orta saha oyuncusu Ramazan Keskin sözleşmesini tek taraflı fesih etti.

Özellikle Bursaspor'un alt yapısından yetişmesine rağmen kulübün en zor zamanlarında sözleşmesi devam etmesine rağmen feshedip giden oyuncuların aidiyeti tartışılırken taraftarlar da yönetime tepkili. 

Yeni sezon öncesi elde futbolcu kalmadığını, mevcut transfer yasağından dolayı transfer de yapamayacaklarını ifade eden taraftarlar, yeni sezona nasıl bir kadro kurulacağı konusunda büyük bir karamsarlık içerisinde. Yönetim ve teknik kadro ise bununla ilgili henüz tatmin edici cevaplar vermiş değil.