Portekizli çalıştırıcıyla anlaşma sağlayan Fenerbahçe yönetimi, teknik adamı Lizbon'dan İstanbul'a getirdi. Bu haberi alan taraftarlar Jesus'u karşılamak için havaalanına akın etti. Ancak Jesus'un helikoptere bindirilmesi nedeniyle taraftarlar yeni hocalarını göremedi. Özel helikopterle ayrılan teknik adam bir otele yerleşti.

7 MİLYON EURO'LUK ANLAŞMA

Fenerbahçe camiasının  merakla beklediği Jorge Jesus'la 1 yıllık sözleşme imzanlanması planlanırken Portekizli teknik adamın kulüpten yıllık kazanacağı ücret, 7 Milyon Euro olacak. Portekizli teknik adamın, gelecek günlerde Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı-lacivertli kulüp, Jesus'un gelişinin ardından resmi internet sitesinden açıklama yaptı.  "Kulübümüzün görüşmeler üzerine davet ettiği Portekizli teknik adam Jorge Jesus, İstanbul’a geldi. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Can Gebetaş’ın eşlik ettiği Jorge Jesus’u; havalimanında Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticilerimiz Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay karşıladı. Portekiz’den kalkan özel uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na inen Jorge Jesus ve beraberindekiler, buradaki işlemlerinin ardından havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti. Kulübümüz, Portekizli isimle görüşmelerine İstanbul’da devam edecek."