Tüm illeri gezmek için limon ismini verdiği aracıyla yola çıkan Alman Franziska Bursa çekimlerini yayınladı. İnternet üzerinde yayınlanan çekimler büyük ilgi görüyor.

TravelComic kanal adıyla, dünyayı dolaşan Almanya Berlin’den Türkiye’ye gelen ve İstanbul’da yaşayan Franziska Niehus, ”Türkiye’ye Aşık Olmak İçin 81 Neden” adlı projesinde Türkiye’nin 81 ilini ziyaret etmeyi planlıyor. Türkiye çekimlerine dair Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Hatay, Kayseri, Şanlıurfa, Yalova, Kilis ve Bursa’yı gezen Franziska kendine ait bloğunda yapmış olduğu seyahatlere ait videoları yayınlamayı sürdürüyor. Fenomen kızın Bursa çekimleri ise büyük ilgi görüyor.

“LİMON” ADINI VERDİĞİ OTOMOBİLİYLE GEZİYOR

Türkiye’deki seyahatlerine tutkuyla devam eden Franziska, çantası ve limon adını verdiği Tofaş Serçe marka otomobiliyle Türkiye’nin 81’in ilini ziyaret etmeyi planlıyor. 9 Şubat 2021 tarihinde video paylaşım platformu Youtube üzerinde Türkiye’deki 81 İlin tamamına bir gezi başlığıyla yayınladığı videoda projesini takipçilerine duyuran Franziska, Türkiye’deki illerin her birinin kendine has özelliği bulunduğunu ve Türkiye’nin Antalya’daki her şey dahil otellerden çok daha fazlasını sunduğuna dikkat çekiyor. Türkiye’ye aşık olduğunu ifade eden Franziska, “Bu projeye başlıyorum ve 81 ilin hepsini geziyorum, videolar çekiyorum. Ne kadar sürecek bilmiyorum ama acelem yok” dedi.

TEK BİR HAYALİ VAR

Çok dilli iletişim mezunu olan ve Almanya Berlin doğumlu olan Franziska, bu bloğu 2016 yılında başkalarıyla paylaşabilmek için açtığını belirtiyor. Bir maceracı, Youtuber ve gönüllü olarak Filipinler’de bir adada bir yıl yaşadıktan sonra memleketi Berlin’e döndüğünü kaydeden Franziska, “Şu anda İstanbul’da yaşıyorum. En büyük hayalim internetin olmadığı bir adada kendi ellerimle yaptığım bir evde yaşamak. O zamana kadar neler olacağını, bu hayatın beni nereye götüreceğini merak ediyorum” dedi.