İnşaat ve mimari detay çözümlerinde uygulanan endüstriyel zemin kaplamanın yanı sıra koruyucu boya alanlarındaki her çeşit polimer ve nihai ürünlerin tasarım ve üretimlerini gerçekleştiren Sios Polimer ve Yapı Kimyasalları, endüstriyel zemin kaplama alanında seçkin firmaların tercihi olmayı sürdürüyor.

“MEMNUNİYET, GÜVEN VE KALİTE OLMAZSA OLMAZ”

SİOS’un müşteri memnuniyeti, güven ve kalite kavramları üzerine inşa edildiğini belirten Sios Polimer ve Yapı Kimyasalları A.Ş, Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Kavas, “SİOS, gelişen teknolojiye ayak uydurmayı daima başarmış ve istikrarlı büyümesini her koşulda sürdürmüştür. Üretimini Bursa Nilüfer’deki fabrikasında gerçekleştiren firmamız, kurulduğu günden bu yana, ulusal ve global pazarda endüstriyel zemin kaplama ve koruyucu boya sektöründe saygın bir imalatçı olarak tanınmaktadır” dedi.

TANINAN FİRMALARIN TEDARİKÇİSİ

Yüksek kaliteli ve özelleştirilmiş hizmetlerinden dolayı birçok tanınmış firmanın ürün ve uygulama tedarikçisi olarak tercih edildiklerine dikkat çeken Oğuzhan Kavas, “SİOS, sektörün geneline hitap edecek biçimde, doğru ürünü, doğru zamanda, doğru yerde ve doğru fiyata tedarik ederek, ulusal ve küresel pazar için çözümler üretir. Yenilikçi, güvenilir, dinamik karakteri ve profesyonel iş anlayışıyla SİOS, endüstriyel zemin kaplama ve koruyucu boya sektöründe küresel pazarda saygın ve tercih edilen bir firma olmayı hedeflemektedir” diye konuştu.

“DEĞİŞEN İHTİYAÇLARI ANALİZ EDİYORUZ”

Değişen pazar ihtiyaçlarını sürekli olarak araştıran ve müşterilerinin beklentilerini karşılayacak çözümler geliştirdiklerinin altını çizen Kavas, yenilikçi ürünler geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını dile getirdi. Kavas, “Çalışanlarımızın uzmanlığı ve son teknoloji makinelerimiz sayesinde, SİOS, müşterilerine en yüksek kaliteyi, hızlı servis ve esnek üretim seçenekleri ile birlikte sunuyor. Kalite, yüksek oranda titizlik ve kusursuz süreçlerin birleşiminin bir sonucudur. Üretim ve iş süreçlerimizi sürekli olarak analiz ederek daha da verimli olmalarını sağlama alıyoruz. Hem yerel hem de küresel olarak koordine ettiğimiz hammadde tedarikçi ağımız ve optimize üretim süreçlerimiz sayesinde, mümkün olan en yüksek ürün kalitesini sağlayabiliyor olmak, başarımızın en önemli sebeplerindendir” şeklinde konuştu.