Mustafakemalpaşa'da termometreler 40 dereceyi gösterdi. Artan sıcaklık ve yüksek nemle birlikte hissedilen sıcaklığın daha da yükselmesi, vatandaşları serinlemenin alternatif yollarını aramaya itti. Denize ya da havuza ulaşma imkanı olmayan bazı gençler ise çareyi Fevzidede Mahallesi'ndeki tarımsal sulama kanalında buldu.
Gençler, serinlemek amacıyla köprü üzerinden kanala atlayarak yüzdü. Akıntıya karşı önlem olarak köprüye halat bağlayan gençler, bu halata tutunarak güvenliklerini sağladıklarını, küçüklüklerinden beri aynı yerde yüzdüklerini, sulama kanalının onlar için bir gelenek haline geldiğini dile getirdi.
Suyun tehlikeli olabileceğini kabul eden gençler, buna rağmen sıcak havalarda başka seçenekleri olmadığı için bu yönteme başvurduklarını söyledi. Zaman zaman güvenlik güçlerinin bölgede devriye gezdiğini ifade eden gençler, emniyet ekiplerine yakalanmadan yüzmeye çalıştıklarını da ekledi.
BURSA
YAŞAM
ASAYİŞ
GÜNDEM
Bursa'da 40 derecede sulama kanalında serinlediler
Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sıcaktan bunalan gençler sulama kanalında yüzerek serinledi.
Yorumlar
Trend Haberler
Bursa Kemerçeşme Mahallesi'nde bir kadını öldürüp canına kıydı
Yaralı babanın zor anları: 'Oğlum, sakın ölme'
Botanik Park'ta sır ölüm: Dere içinde erkek cesedi bulundu
Bursa'da sosyal medyada başlayan husumet ölümle bitti
Düğün sonrası bozdurmaya gitti, altınlar sahte ve ayarsız çıktı
Metrobüs durağında bıçaklı saldırı: 1 ölü
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl




