HABER MERKEZİ / SAYFA16

Genç ve güzel şarkıcı Aleyna Tilki, geçen yıl dünyaca ünlü prodüktör Dillion Francis işbirliğiye yaptığı “Real Love” şarkısı, Amerika’nın en çok okunan ve tercih edilen Billboard müzik dergisine 24. sıradan giriş yapmıştı.

Yaptığı şarkılar ve çıkışlarla pop müzik piyasasında büyük yankı uyandıran ünlü popçu, bu kez yine bir ilki başardı. Aleyna Tilki, Billboard dergisine röportaj veren ilk türk şarkıcı olarak tarihe geçti.

Dergiye röpotaj veren Tilki; Çocukken şarkı söylemeyi hep severdim ama bilime takıntılıydım, büyüdüğümde labaratuvarda çalışmak istiyordum. Duygularım büyüdükte herşeyi müziğe döktüm" dedi.

Çalma listenizde bu yıl tekrar ettiğiniz üç kadın kim sorusuna cevap veren Tili, AmyWinehouse, Selda Bağcan, Rihanna cevabını verdi.

“Selda Bağcan”ı unutmadı”

Aleyna Tilki röportajında bugüne kadar kendisine destek olan Selda Bağcan'dan Türk Efsanesi diye bahsetti.

Ünlü müzik yazarı Tolga Akyıldız da sosyal medya hesabından, Aleyna Tilki ‘nin Billboard Röportajını “Bu haberi PR’la, parayla falan yaptıramazsın. O nedenle tebrik etmeyen; hiç ihtiyacı yok ama destek olmayı çok gören, yer yer hor gören ablalarına abilerine not düşeyim” notu ile paylaştı.