Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan maçta millilerimiz iyi oyuna rağmen istediğini elde edemedi. Ay yıldızlı ekibimize gol şansı vermeyen Hırvatlar, D Grubu'nda liderlik koltuğuna oturdu. Gruptaki ilk maçta deplasmanda Ermenistan engelini 2-1’le aşan A Milli Takım, güçlü rakibi Hırvatistan karşısında puan almayı başaramadı.

İyi kapanan ve özellikle kalecisi Livakovic'in yızdılaştığı maçta Hırvatlar, skor avantajını elinde tuttu ve Stefan Kuntz’un yaptığı hamleleri de kırmayı başararak millerimize gol şansı vermedi. Son Dünya Kupası'nda üçüncü olan Hırvatlar, Bursa’dan 3 puanla evine döndü.

Bu skorla beraber Türkiye D grubunda 3 puanda kaldı, Hırvatistan ise 4 puana çıktı. A Milli Takım grup elemeleri için Haziran ayında önce deplasmanda Letonya ardından Galler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bu zamana kadar Bursa'da oynadığı 5 resmi müsabakadan 3 galibiyet 2 beraberlikle ayrılan Millilerimiz, 6. maçında Hırvatistan'a yenilerek, ilk kez Bursa'da resmi bir maçta yenilgi yüzü görmüş oldu,.