SAYFA16.COM / HABER MERKEZİ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta gösterdikleri başarılı mücadeleyle finale çıkan Karacabey Belediyespor ve Bodrumspor, TFF 1. Lig’e çıkan son takım olmak için 29 Mayıs Pazar günü kozlarını paylaşacak.

Sonucunu herkesin heyecanla ve merakla beklediği maçın bir de farklı bir hikâyesi var.

Sezona Bodrumspor’da başlayan teknik direktör Tahsin Tam, 8. maç sonunda görevinden ayrılmıştı. Daha sonra TECO Karacabey Belediyespor’la anlaşan Tahsin Tam, burada müthiş bir çıkış yakaladı. 17 haftada 5 galibiyet alarak sıkıntılı günler geçiren Karacabey Belediyespor, Tahsin Tam göreve geldikten sonra müthiş bir performans ortaya koyarak, sezonu 3. sırada tamamlayadı ve play-off oynamaya hak kazandı.

Tahsin Tam, sezon başında kendi kurduğu takımla, daha sonradan gelip play-off finaline taşığı takımın karşı karşıya gelmesinin gururunu yaşayacak. Her teknik direktöre nasip olmayacak bu özel hikayenin sonunda Tahsin Tam, TECO Karacabey Belediyespor'la TFF 1. Lig'e çıkmanın da mutluluğunu yaşamak istiyor.

Vakıfköy’den yetişen Bursa patentli teknik direktör Tahsin Tam Bursaspor U21 Takımı’nı çalıştırmış, 2010’dan itibaren Gaziantepspor, Sivasspor, Göztepe ve Antalyaspor’da da yardımcı antrenörlük yapmıştı.