Sponsorluk anlaşması, Bursaspor’un Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapıldı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katıldığı törende Bursaspor Başkanı Furkan Banaz ile Sütaş Bölge Müdürü Murat Altun anlaşmaya imza attı.

İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Banaz, “Bursa’mızın köklü şirketlerinden Sütaş ailesine, bu süreçte bizlere öncülük eden Bakanımıza, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımıza Bursaspor camiası adına teşekkür ederim.” dedi.

KÖKLÜ SANAYİ KURULUŞU

Banaz, Sütaş’ın Bursa’nın köklü sanayi kuruluşlarından bir tanesi olduğunu, markasında, şehrin takımının renklerini barındırdığını kaydederek “Daha önceki süreçlerde hem yönetimlerde hem de farklı alanlarda Bursaspor’a destekleri olmuştu. Bugün de yine Bursaspor’un içinden geçmiş olduğu sıkıntılı dönemde güçlü bir desteği Sütaş tarafından Bursaspor’a 2023-2024 sezonu için ifade etmiş oldular.” diye konuştu.

KIVILCIM OLACAK

Bursaspor’un kendi içinde birçok sıkıntıyı aşmaya gayret ettiğini kaydeden Banaz, “İnşallah bu ve benzer birlikteliklerle camiamızı, şehrimizi kenetlendirebilirsek içinde bulunduğumuz ortamı Bursaspor adına en hızlı şekilde bertaraf ederiz. Mevcut anlaşmanın camiamız adına hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. İnşallah bu bir kıvılcım olacaktır. Bundan sonraki süreç Bursaspor adına çok daha iyi olacaktır.” dedi.

DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ

Sütaş Güney Marmara Bölge Müdürü Altun da ”Bursaspor’u önümüzdeki dönemde daha iyi yerlerde görmek, önümüzdeki yılın daha başarılı şekilde sonuçlanmasını beklemek ümidiyle Bursaspor’a desteğimizi vermekteyiz. Herkese hayırlı uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

AYRANI ÇALKALADI

Konuşmaların ardından Bursaspor Başkanı Banaz, Sütaş Bölge Müdürü Altun’a Bursaspor forması hediye etti. Bakan Varank, imza törenini sonrası fotoğraf çekimi sırasında masada bulunan Sütaş ayranı çalkalayarak Bursaspor Başkanı Banaz’a ikram etti. 

BURSASPOR İSMİNİ YAZDIRACAKSINIZ

İmza törenin ardından Bursaspor Teknik Sorumlusu Özer Hurmacı ve futbolcularla antrenman öncesi bir araya gelen Bakan Varank, futbolcuların ve teknik heyetin şehrin beklentilerini karşılayacağına inandığını kaydederek “Şu takım başarılı bir şekilde yürüsün, Bursalı sizi omuzlarında gezdirir. Sizleri takip edeceğiz. Ben taktik vermekten anlamam ama size gönülden desteğimizi vereceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.