Aksaray’ın Güzelyurt, Kayseri’nin Pınarbaşı, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçeleri ile Sivas Yıldızeli Güneykaya, Tunceli Mazgirt Akpazar, Kırklareli Lüleburgaz Büyükkarıştıran ve Aksaray Merkez Sağlık beldelerinde belediye başkanlığı seçimleri için bir kez daha sandıklar yeniden kuruldu.
HİLVAN'DA OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI
YSK, 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yapılan itirazları incelemiş, Hilvan ilçesindeki seçimlerin yenilenmesine karar vermişti. Bu kapsamda Hilvan'da oy verme işlemi saat 08.00 itibarıyla başladı, oy verme işlemi saat 17.00'de tamamlanacak.
İlçede kayıtlı bulunan 27 bin 686 seçmen, kurulan 125 sandıkta oy verme işlemini gerçekleştirecek.
Türkiye'de 3 İlçe ve 4 Beldede Oy Verme İşlemleri Başladı
Yüksek Seçim Kurulunun (YSK), seçimlerin yenilenmesine karar verdiği 3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemleri başladı. 50 binden fazla seçmenin sandık başına gittiği seçimlerde oy verme işlemi saat 17.00'de tamamlanacak.
Yorumlar
Trend Haberler
Uluabat Gölü taştı!! Akçalar'da bungalovlar, göl evi oldu
Miras işlemleri 17 yıllık cinayeti ortaya çıkardı
Anne-oğul 230 bin uyuşturucu hapla yakalandı
17 yıldır kayıp kadının cesedi eski eniştesinin bahçesinde bulundu
Bursa'da yakın çevre yolu Gürsu'ya bağlanıyor
Aydın'da yaşlı çifti öldüren yabancı uyruklu zanlı tutuklandı
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl




