Fırtınaya denizin ortasında yakalandılar
Bursa-İstanbul seferini yaparken fırtınaya denizin ortasında yakalanan deniz otobüsünde yaşanan korku dolu anlar, bir yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.
Beşik gibi sallanan deniz otobüsündeki yolcuların bir kısmı fenalaşıp yerlere yatarken çığlık atıp can yeleği giyen yolcuların korku dolu anları anbean kameraya yansıdı.
Eminönü - Mudanya arasında dün akşam sefer yapan deniz otobüsü, fırtına nedeniyle uzun süre sallandı. Sağa sola yatan deniz otobüsü dakikalarca denizin ortasında beşik gibi sallandı. Yaklaşık 200 yolcu, tedbir amaçlı can yeleği giydi. Panik yaşayan yolcular, çığlık atarken, bazıları fenalaştı. Bu anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, bazı yolcuların koltuklara güçlükle tutunduğu ve midesi bulunanların ise tuvalet önünde kuyruk oluşturduğu görüldü.
Yorumlar
Trend Haberler
Bursa'da acı son: Denizde hareketsiz bulundu
Mustafa Bozbey'in yargılanmasına başlandı
Alman bilim insanlarından Marmara raporu. "Depremler o bölgeye doğru ilerliyor"
Bursa'da kömür yüklü kamyon benzin istasyonuna daldı: 1 ölü
Bursa'nın 'özgür kurbanlıkları' dağlarda büyüyor
Bursa'da haziranda satılan konut satışları açıklandı
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl