Balıkesir'in Karesi ilçesinde bir mühimmat fabrikasında 2 ay önce işe başlayan Çetin Karamüftüoğlu (38), 24 Aralık Salı günü fabrikanın kapsül üretimi yapılan bölümünde meydana gelen patlama sonrası hayatını kaybetmişti. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olduğu öğrenilen Karamüftüoğlu'nun cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumunda yapılan kimlik tespiti sonrası ailesine teslim edildi. Memleketi Balıkesir'e getirilen Karamüftüoğlu'nun cenazesi, sevenleri ve yakınları tarafından karşılandı.
"Gereken neyse yapacağız"
Oğlunun cenazesi başında bekleyen acılı anneyi bakanlar da yalnız bırakmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gözü yaşlı anneyi teselli ederken, Bakan Tunç, “Gereken neyse yapacağız, süreci birlikte tespit edeceğiz” dedi.
“Bir başsağlığı bile dilemediler”
Kendisini ziyaret eden bakanlara konuşan anne Fidan Yılmaz, “Oğlum çok çalışıyordu, '15-16 saat çalışıyoruz anne' diyordu. Öldükten sonra bir başsağlığı bile dilemediler” diye sitem etti.
Karamüftüoğlu'nun cenazesi ise memleketi Balıkesir'de Merkez Zağanos Paşa Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.
2 ay önce işe başlamıştı! Patlama hayatını kaybetti
Balıkesir'in Karesi ilçesindeki bir mühimmat fabrikasında 2 ay önce işe başlayan Çetin Karamüftüoğlu, meydana gelen patlama sonrası hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler

İki genç kız, 35 yaşındaki Özge Bedir'i öldürdü

Muğla Ortaca'da Baba ve Oğlu Öldürüldü

Burdur'daki kan donduran cinayette detaylar ortaya çıktı

Mahkeme, Özdağ'ın tutukluluğunun devamına karar verdi

Gökdere ve Küçük Sanayi İstasyonu isim hakkını Hayat Hastanesi aldı

Karacabey'de ateş ve mangal yakmak yasaklandı
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl