Olay, saat 19.40 sıralarında Sarıyer Hisarüstü Caddesi'nde Boğaziçi Üniversitesi'nin içinde yer alan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ayberk K. (20) sabah saatlerinde ilişkisi olduğu olduğu iddia edilen H.Ö. (15) adlı kızla tartıştı. Tartışmanın ardından H.Ö., yarı zamanlı çalıştığı üniversitenin kafesine gitti. Üniversitede bir etkinlik olduğu sırada etkinliğe kaçak giren Ayberk K., H.Ö'yü silahla kafasından vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapılan kontrolde Ayberk K. ve H.Ö.'nün hayatlarını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemenin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Öte yandan, Ayberk K.'nın 24 ayrı suç kaydının olduğu, kendinden ayrılmak istediği için H.Ö'yü vurduğu iddia edildi.
Olay yerinde yapılan çalışmada 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, polis ekipleri yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı
Boğaziçi Üniversitesi'nde dehşet! Kız çocuğunu öldürüp intihar etti
İstanbul'da Boğaziçi Üniversitesi'nin kampüsünde 20 yaşındaki genç, 15 yaşındaki kızı silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Saldırganın 24 ayrı suç kaydı bulunduğu öğrenildi.
Yorumlar
Trend Haberler

Atış Yapı operasyonunda tutuklama!

Bursa’nın 2 barajı kurudu, su desteği için seferberlik sürüyor

Japon deprem uzmanı Bursa'ya dikkat çekti! Asıl risk bu ilçede

Podyum Park’taki kanlı hesaplaşmanın faili yakalandı

Bozbey: Bursa'da 32 su firması var ve yetki Valilik'te...

Uyuşturucu madde tespit edilen o ünlüler belli oldu
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl