SERHAT HALLAÇ / SAYFA16

Alpiş Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nev-i Çeşni, ramazana sayılı günler kala son hazırlıklarını da tamamladı. Hünerli ve usta ellerle hazırlanan ramazana özel eşsiz lezzetleri, profesyonel ekibiyle misafirlerine sunmaya hazırlanan Nev-i Çeşni, özgün dekorasyonu, kalabalık organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek fiziki kapasitesi ve deneyimli kadrosuyla ramazanda konuklarını ağırlamayı bekliyor.

Nezih ortamda eşsiz tatlar

Sayılı günlerin kaldığı ramazan için son hazırlıkları da tamamladıklarını ifade eden Nev-i Çeşni İşletme Müdürü Şef Barış Uysal, “Gerek Bursalı hemşerilerimiz, gerekse de şehir dışı ve yurt dışından gelen misafirlerimiz için en güzel menüleri hazırladık. Eşsiz lezzetlerden oluşan iftar menülerimizin yanı sıra keyifli ve huzurlu bir ortam da sunduğumuz işletmemizde, ramazanın ruhuna uygun nezih bir iftar deneyimi yaşatma amacındayız” dedi.

"Fiyatı makul tuttuk"

Özenle hazırlanan ramazan menüleriyle ilgili detay da veren Uysal, “İftar menümüz oldukça zengin ve özel tatlardan oluşuyor. Fiyatı da makul tutmaya özen gösterdik. Bol çeşitlerin olduğu serpme başlangıçlarımız, her güne özel çorbalarımız, özenle hazırlanan zengin ara sıcaklarımız ve her damak zevkine uyabilecek seçmeli ana yemeklerimizle birlikte tatlı ve sınırsız içecekler misafirlerimizi bekliyor” diye konuştu.

Bursa'da 335 Bin Kişi 65 Yaş Üstü Bursa'da 335 Bin Kişi 65 Yaş Üstü