Bursa'da kadın motosiklet sürücüsü ile kadın otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında otomobil sürücüsü motosikletliye çarparken, motosiklet sürücüsü ise öfkesine hakim olamayarak aracın aynasına vurdu. Olay anı kask kamerasına anbean yansıdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Ulu Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde ilerleyen kadın motosiklet sürücüsü ile aynı yönde seyreden kadın otomobil sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı. İki sürücü de birbirini suçlarken, sözlü tartışma giderek şiddetlendi. Otomobil sürücüsü tartışma esnasında motosikletliye aracını sürerek çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletli kısa süreli denge kaybı yaşarken, büyük bir öfkeye kapıldı. Yaşanan gerilim üzerine kadın motosiklet sürücüsü otomobilin yanına giderek aracın sağ aynasına sert bir şekilde vurdu. Bu hareket sonrası tartışma daha da büyüdü ve iki taraf sokak ortasında birbirine hakaret etmeye başladı. Çevredeki vatandaşların araya girmeye çalıştığı olay, trafikte aksamalara neden oldu.

Olay anı ise motosiklet sürücüsünün kask kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay anını anlatan motosiklet sürücüsü Rabia Bozkurt, "Trafikte seyir halindeyken orta şeritte seyrediyordum. Arkamda bir aracın beni sıkıştırdığını fark ettim. Motosikletin boyutu nedeniyle küçük olduğu için araç gibi şeritte yer kaplamıyor. Arkamda bulunan kadın da beni sıkıştırdı. Ben sağa çekildikçe o üzerime doğru geldi. Daha sonra inatlaşınca bana çarptı ve bende dengemi kaybettim. Zor olsada denge mi toparladım ve motosikletten inerek tepki gösterdim. Bu tür olayların yaşanmaması lazım" dedi.
Bursa'da kadın sürücüler trafikte birbirine girdi
Bursa'da Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde ilerleyen kadın motosiklet sürücüsü ile aynı yönde seyreden kadın otomobil sürücüsü arasında yol verme tartışması çıktı.
Yorumlar
Trend Haberler
Bursa'da pizzacıya kurşun yağdırdılar
Bursa'da kafede silahlı saldırı: 1'i ağır 4 yaralı
Berberdeki silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybetti
Uludağ'da kaybolan iki çocuktan biri düşerek hayatını kaybetti
Oğlunu evlendirmek istemişti!! Düğün faciayla bitti, baba canına kıydı
Kaza süsüyle eşi ve çocuğunu öldüren doktor, cezaevinde intihar etti
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl




