Bursa Adliyesi'nde dün görülen öldürmeye teşebbüs davasında, duruşmaya tekerlekli sandalye ile gelen müşteki Tolga Ergün'ün emekli güvenlik görevlisi babası Kemal Ergün, davanın sanıkları Mert Akça ile babası Köksal Akça'yı silahla vurarak öldürmüştü. Saldırı anında Cezaevi Bölük Komutanlığı'nda görevli Nurettin Yaşar ile silah arkadaşı Uğur Bulut da başlarına isabet eden mermi ile ağır yaralanmıştı.
Hastanede tedavi altında olan Nurettin Yaşar doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu. Yaşar'ın naaşı yarın Bursa İl Jandarma Komutanlığı'nda yapılacak olan cenaze merasimi sonrası Yenişehir Havaalanı'ndan uğurlama töreni ile memleketine gönderilecek.
Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şehadet haberini paylaşarak, "Çok üzgünüz. Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine Jandarma Teşkilatımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
ANTALYA
SAĞLIK
İSTANBUL
GÜNDEM
ASAYİŞ
BURSA
ADANA
Bursa'daki Adliye saldırısından acı haber!
Bursa'da 6.Ağır Ceza Mahkemesi'nde 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği silahlı saldırıda ağır yaralanan uzman çavuş Nurettin Yaşar şehit oldu. 26 yaşındaki Yaşar'ın naaşı yarın törenin ardından memleketine gönderilecek.
Yorumlar
Trend Haberler
Yaralı babanın zor anları: 'Oğlum, sakın ölme'
Beyaz et soruşturmasında 13 şirkete kayyım atandı
Kapatılan tıp merkezi, gizlice faaliyetlerini sürdürüyor iddiası
Bar çalışanı kadını götürmek istedi, reddedilince 2 kişiyi vurdu
Öfkeli baba, kızını rahatsız eden gencin kulağını kesti
Botanik Park'ta sır ölüm: Dere içinde erkek cesedi bulundu
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl




