Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatından bir kesiti anlatacak olan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmine açılan durdurma kararı mahkeme tarafından reddedildi. Yapım şirketi, kararın ardından filmin 26 Ocak’ta vizyona gireceğini duyurdu.
Çekimler devam ederken, merhum sanatçının eşi İlkim Karaca filmde kendisine yer verilmediği ve çekimler için kendisinden izin alınmadığı gerekçesiyle projeyi mahkemeye taşımıştı.
Cem Karaca'nın oğlu Emrah Karaca’nın danışmanlık yaptığı, Yüksel Aksu imzalı filmde usta sanatçıyı İsmail Hacıoğlu canlandırıyor. Fikret Kuşkan’ı baba Mehmet Karaca, sinema ve televizyon dünyasının yıldız isimlerinden Yasemin Yalçın’ı ise anne Toto Karaca rolünde izleyeceğiz.
Cem Karaca filmini durdurma kararına ret! 26 Ocak'ta vizyonda
Cem Karaca'nın hayatını anlatan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmine açılan durdurma kararı mahkeme tarafından reddedildi. Böylece filmin 26 Ocak'ta vizyona çıkması netleşmiş oldu.
Kaynak: NTV
Yorumlar
Trend Haberler
Alpiş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp'ten ilk açıklama
Bursa'da kan donduran olay: Kayıp diye aranan kocasını 15 parçaya ayırmış
Bursa'da korku filmlerine konu olacak cinayette yeni gelişme
Bursa'da 14 yaşındaki çocuğu vurdular!
Bursa'da dükkanın önüne duvar ördü, kiracısı isyan etti
Muhtar, sevgilisini öldürdü, barajın buzunu kırıp içine attı
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl





