Kara para akladıkları gerekçesiyle haklarında soruşturma başlatılan Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
3 AYRI SUÇLA YARGILANACAKLAR
İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu, Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler hakkında “suçtan kaynaklanan mal varlığını değerlerini aklama", “yasa dışı bahis”, “suç örgütü kurma ve üye olma” suçlarından iddianame düzenledi.
Hazırlanan iddianame, Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Mahkemenin iddianameyi kabul etmesinin ardından şüphelilerin yargılanmasına başlanacak.
Dilan Polat ve Engin Polat Çifti İçin Soruşturma Tamamlandı!
Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında kara para akladıkları iddiası üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Şüpheliler için 3 ayrı suçtan iddianame düzenlendi.
Yorumlar
Trend Haberler

Çalıştırdığı spiral boğazını kesti, feci şekilde can verdi

Bursa'da yayaya yol vermek isterken ortalık karıştı

Asırlık pasta 'Marşal' mahkemelik oldu

Marketlerde 'Cumhur Reyonu' dönemi başlıyor

Bursa'da 657 bin öğrenci ve 41 bin öğretmen ders başı yapacak

1050 Konutlar kentsel dönüşümünde ilk anahtar teslimi yapıldı
Sizce Bursa'nın en temel sorunu nedir?
Ankete Katıl